A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі планується реалізувати пілотний проект щодо санітарної очистки населених пунктів від ТПВ

Дата: 16.07.2021 14:49
Кількість переглядів: 410

Фото без опису

16 липня з робочим візитом до Бахмутського району прибув директор департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації Сергій Натрус. Разом з головою Бахмутської райдержадміністрації Олексієм Рословим відвідали Соледарську та Світлодарську територіальні громади.

Під час робочої зустрічі з керівництвом громад Сергій Натрус наголосив, що в Бахмутському районі буде започатковано пілотний проект щодо схеми санітарної очистки населених пунктів від твердих побутових відходів. У м. Бахмут будується сміттєсортувальна станція вартістю понад 100 млн. грн., і на її базі планується створити комунальне підприємство, засновниками якого стануть територіальні громади району.

Сьогодні з керівництвом і фахівцями Соледарської та Світлодарської територіальних громад, представниками комунальних підприємств  також обговорювались питання щодо наявного технічного оснащення СКП «Комунальник» і КП «Веста», кількості контейнерів, об’єму ТПВ, який на теперішній час вивозиться підприємствами, та кількості договорів на вивезення твердих побутових відходів, укладених з населенням.

Слід зазначити, що раніше, 14 липня, з метою обговорення вищезазначеного питання департаментом екології та природних ресурсів Донецької райдержадміністрації за участю представників Бахмутської райдержадміністрації вже були проведені робочі зустрічі з керівництвом, фахівцями  і комунальними підприємствами Званівської та Сіверської територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора