A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації з нагоди 31-ї річниці ухвалення Декларації про державний суверенітет України

Дата: 16.07.2021 09:43
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

 

Шановні жителі Бахмутського району! Дорогі земляки!

Вітаю вас із 31-ю річницею ухвалення

Декларації про державний суверенітет України!

 

16 липня 1990 року назавжди увійшло до історичного календаря України як важлива дата становлення Української держави. Саме в цей день Верховна Рада прийняла доленосний документ – Декларацію про державний суверенітет України. Прийняття Декларації стало першим кроком до відновлення історичної справедливості, відродження української державності. Нею визнавалося право української нації на самовизначення. Ухвалення цього документа засвідчило історичний вибір українців – створення самостійної демократичної правової держави.

Декларація про державний суверенітет України стала провісником Акту проголошення незалежності України, а відтак – Всеукраїнського референдуму за незалежність України 1 грудня 1991 року.

На шляху до правової та заможної України нам доводиться долати найскладніші випробування та перешкоди. Відзначаючи знаменну дату нашої новітньої історії, маємо вкотре усвідомити, що сьогоднішній і завтрашній день України залежить від кожного з нас.  Патріотизм, активна життєва позиція, наполеглива повсякденна праця – ось запорука подальшого поступального розвитку країни.

У цей урочистий день бажаю вам  миру, добра і злагоди. Від щирого серця зичу всім міцного здоров'я, родинного щастя, радості, достатку в кожній оселі.

Єднаємось заради майбутнього нашої країни!

 

Слава Україні!

 

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації                      Олексій РОСЛОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора