A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Давайте всі разом допоможемо людям з особливими потребами зробити їх буденне життя більш комфортним

Дата: 15.07.2021 13:18
Кількість переглядів: 759

Фото без опису

15 липня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов відвідав оселю жителя с. Парасковіївка Соледарської міської територіальної громади Бахмутського району, який є інвалідом дитинства (діагноз ДЦП),  та передав йому інвалідне крісло.

На теперішній час молодий чоловік мешкає один, його батьки померли. Родичка оформлює опіку з  метою постійного догляду за ним.

Голова Бахмутської райдержадміністрації за власної ініціативи подарував чоловіку інвалідне крісло, щоб той мав можливість бувати на свіжому повітрі. Також керівник району пообіцяв виконати його прохання  щодо допомоги у придбанні комп’ютерної мишки для використання особами з обмеженими можливостями.

Олексій Рослов власним прикладом доводить, що небайдужість і милосердя – це не відсторонені поняття, а реальна допомога конкретній людині. Своїм шляхетним вчинком керівник району започатковує проведення благодійних заходів щодо надання посильної допомоги громадянам, які потребують забезпечення технічними засобами, але за різних причин і обставин не перебувають на обліку в Централізованому банку даних з проблем інвалідності.

Давайте всі разом, кожний в межах власних можливостей, допоможемо людям з особливими потребами зробити їх буденне життя більш комфортним, що сприятиме їх соціальній адаптації в суспільстві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора