A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації з Днем українських миротворців

Дата: 15.07.2021 08:11
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

 

Шановні миротворці та ветерани-учасники миротворчих операцій!

Вітаю вас з Днем українських миротворців!

 

Саме 15 липня 1992 року на прохання Генерального секретаря Організації Об'єднаних Націй два літаки з 42 військовослужбовцями Збройних Сил України на борту вилетіли до Боснії. Так почалась історія участі національного миротворчого контингенту в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки.

Сьогодні, як ніколи, миротворча діяльність є вкрай важливим засобом збереження миру та стабільності в неспокійних регіонах планети. Беручи активну участь у миротворчій діяльності в багатьох країнах світу, українські миротворчі підрозділи стали невід’ємною складовою миротворчих сил ООН. Мужність, високий професіоналізм, готовність до самопожертви і вірність присязі – характерні якості, які притаманні українським миротворцям.

Дорогі воїни-миротворці! Безмежна людська вдячність і глибока повага вам за відвагу, незламність духу і героїзм, проявлені вами заради забезпечення миру та захисту людей. Бажаю вам міцного здоров’я та невичерпних сил, особистого щастя, миру і добра,  успішного виконання миротворчих місій та щасливого повернення до рідних домівок.

 

Слава українським воїнам-миротворцям!

Слава Україні!

 

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації                            Олексій РОСЛОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора