A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянуті актуальні питання життєдіяльності Бахмутського району

Дата: 12.07.2021 11:37
Кількість переглядів: 496

Фото без опису

12 липня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. Були розглянуті питання щодо основних напрямків діяльності управлінь і відділів райдержадміністрації.

За інформацією начальника фінансового управління Любові Бондаренко, зберігається стабільна позитивна динаміка щодо наповнення районного бюджету. За підсумками І півріччя 2021 року надходження до загального фонду становлять 539, 456 тис. грн. (53,9% від річних призначень). Станом на 09.07.2021 до загального фонду надійшло 693,187 тис. грн.(69,3 % від річних призначень).

Питання соціального захисту, медичного обслуговування жителів району залишаються одними з пріоритетних в діяльності райдержадміністрації.

Начальник управління соціального захисту Наталя Антипенко доповіла про стан роботи з призначення та виплати різних видів державної допомоги, в тому числі субсидії на відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги. Олексій Рослов зауважив, що від мешканців громад надходить значна кількість повторних звернень з питань соціального захисту, і у зв’язку з цим доручив посилити контроль за вчасним наданням відповідей та підтвердженням отримання їх заявниками. Також було наголошено на необхідності більш уважного ставлення фахівців управління до громадян під час особистого спілкування з ними або за телефоном.

У Бахмутському районі триває вакцинація населення від коронавірусу.

В.о. головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Ірина Шпаченко доповіла, що на минулому тижні було вакциновано 272 особи, в тому числі – 33 мешканця населених пунктів на лінії зіткнення (Травневе, Гладосове, Жованка). На теперішній час на території, що обслуговується підприємством, всього вакциновано 1 682 особи.

На поточному тижні планується зробити щеплення 1212 особам  – саме стільки доз вакцини буде отримано КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради».

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова звернула увагу присутніх на те, що матеріали з питань, які будуть розглянуті на липневому засіданні колегії райдержадміністрації, необхідно надати відділу документообігу, контролю, по роботі зі зверненнями громадян та інформаційно-комп'ютерного забезпечення до 21.07.2021.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора