A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації проведено «День контролю»

Дата: 02.07.2021 15:16
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

Сьогодні в рамках «Дня контролю» керівник апарату Бахмутської райдержадміністрації Надія Тутова провела засідання робочої групи з проведення перевірок результатів розгляду звернень громадян.

Членами робочої групи розглянуті результати комісійної перевірки достовірності наданих виконавцями інформацій з розгляду звернень громадян. 

Перевірка стосувалася звернень на урядову «гарячу лінію»  жительки смт. Миронівський щодо неякісного надання послуг електропостачання та мешканки м. Часів Яр, яка звернулась на урядову «гарячу лінію»  з усною заявою з питання невиплати призначеної субсидії у квітні цього року.

За результатами комісійної перевірки було встановлено, що, дійсно, звернення були розглянуті та вжиті відповідні заходи.

За першим зверненням працівниками Бахмутського РЕМ 24.05.2021 виконані роботи з покращення якості надання послуг електропостачання.

Стосовно іншого звернення комісійною перевіркою встановлено, що монетизовану житлову  субсидію в готівковій формі за березень і квітень поточного року заявниця отримала 08.06.2021.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора