A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський професійний аграрний ліцей попрощався зі своїми випускниками

Дата: 25.06.2021 10:12
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

На стадіоні «Металург» м. Бахмут відбувся урочистий захід з нагоди випуску і вручення дипломів випускникам ДНЗ «Бахмутський професійний аграрний ліцей».

Серед 111 випускників дипломовані працівники сільського господарства та сфери обслуговування: трактористи, слюсарі, водії та майстри перукарської справи і манікюру.

Упродовж багатьох років цей навчальний заклад тісно співпрацює з Бахмутською райдержадміністрацією: студенти ліцею проходять учбову практику на сільськогосподарських підприємствах району, за підтримки райдержадміністрації  разом із майстрами проводять соціальні акції, під час яких виїздять до населених пунктів району з тематичними виставками та надають безкоштовні послуги із стрижки, манікюру, художнього татуювання  малозабезпеченим верствам населення, проводять серед учнів шкіл профорієнтаційну роботу з використанням наочних матеріалів.

Бахмутський професійний аграрний ліцей добре відомий не тільки в Бахмутському районі, але й далеко за його межами. Студенти і педагоги займають призові місця у всеукраїнських конкурсах і олімпіадах.

Від імені голови Бахмутської райдержадміністрації Олексія Рослова керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова привітала випускників ліцею, побажала їм успіхів у дорослому самостійному житті та вручила педагогічному колективу ДНЗ «Бахмутський професійний аграрний ліцей» (директор О.В. Канделюк) Подяку Бахмутської райдержадміністрації за значний внесок і креативний підхід до організації навчально-виховного процесу, активну громадську діяльність, національно-патріотичне виховання та підтримку творчих і талановитих учнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора