A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На робочій нараді розглянули питання повернення залишків коштів спецфонду бюджетних закладів до районного бюджету

Дата: 29.06.2021 16:41
Кількість переглядів: 428

Фото без опису

29 червня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов за участю  голови Бахмутської районної ради Світлани Кіщенко провів робочу нараду з питання повернення до районного бюджету залишків коштів спеціального фонду,  які перебувають на рахунках КЗ «Школа мистецтв м.Світлодарськ», ПСМНЗ «Миронівська музична школа».  На нараду були запрошені Світлодарський міський голова Анатолій Брехунець та представники вищезазначених закладів.

Начальник фінансового управління Бахмутської райдержадміністрації Любов Бондаренко і представник Управління державної казначейської служби України у   м. Бахмут Донецької області Ольга Захарова надали роз’яснення стосовно основних положень Бюджетного Кодексу, якими необхідно керуватися під час розгляду та вирішення цього питання.

У ході наради було розроблено механізм повернення коштів спецфонду бюджетних закладів до районного бюджету і надано пропозиції щодо подальшого їх використання.

За підсумками робочої наради голова райдержадміністрації Олексій Рослов доручив відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації тримати дане питання на контролі до остаточного його вирішення.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора