A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі пройшли урочистості, присвячені 25-ій річниці Конституції України

Дата: 25.06.2021 10:24
Кількість переглядів: 989

Фото без опису

25 червня у Бахмутському районі відбулись урочисті збори з нагоди  25-ї річниці Конституції України. В урочистостях узяли участь керівництво району, працівники райдержадміністрації та районної ради, представники громадськості.

З вітальною промовою до присутніх звернувся голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов.

– 25 років тому Верховною Радою була прийнята Конституція України, яка стала фундаментом для будівництва сильної європейської країни з надійним захистом прав і свобод її громадян. Пам’ятаймо також, що держава – це ми з вами, і від нашої злагодженої та самовідданої праці залежить розбудова України, достойне життя наших громадян,  –  наголосив керівник району.

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району та з нагоди Дня Конституції України Подяками Донецької облдержадміністрації були нагороджені голова громадської організації «Бахмутський козацький Слобідсько-Український полк» Олександр Галушка,  голова громадської організації «Бахмутська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку» Людмила Соколко, директор Бахмутського професійного аграрного ліцею Олена Канделюк, приватний підприємець, голова асоціації фермерів та приватних землевласників Бахмутського району Віталій Колісніченко.

Під звуки Державного Гімну України учасники зборів утворили живий ланцюг, який символізує малий герб нашої держави, і присвятили його 25-ій річниці Дня Конституції  України.

Ми – українці! Шануємо і пишаємося нашою єдиною, соборною, незалежною Україною!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора