A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі пройшли урочистості з нагоди Дня державної служби України

Дата: 23.06.2021 16:40
Кількість переглядів: 635

Фото без опису

23 червня у великій залі засідань адмінбудівлі вітали державних службовців Бахмутського району з нагоди Дня державної служби України.

В урочистостях узяли участь керівництво Бахмутського району, держслужбовці структурних підрозділів райдержадміністрації, представники державних установ.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов привітав присутніх з професійним святом, висловив вдячність за сумлінне та відповідальне ставлення до обраної справи, за працю з повною віддачею в ім’я зміцнення та процвітання нашої держави.

– Довіра до влади починається з людини, яка вирішує повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи, творчого ставлення до справи, – наголосив керівник району.

За зразкове виконання посадових обов’язків, вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики та з нагоди Дня державної служби кращі держслужбовці району були відзначені Почесними грамотами і Подяками Донецької облдержадміністрації, Бахмутської райдержадміністрації та районної ради.

Свої музичні вітання державним службовцям подарував колектив КЗК «Опитненський центр культури та дозвілля», а в холі розгорнулася  виставка творчих робіт студентів Бахмутського професійного аграрного ліцею.

Державні службовці Бахмутського району, зі святом!

Зичимо вам миру, добра і щастя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора