A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Шановні державні службовці, колеги! Від усієї душі вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

Дата: 23.06.2021 08:07
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

 

Довіра до влади починається з людей, які здатні вирішити повсякденні проблеми громадян. Це стосується різних питань, а в першу чергу – соціально важливих. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо важливі завдання, чекає від них компетентності, відповідальності та високого професіоналізму.

Системне мислення, чітке розуміння та бачення перспективи у кожній справі, застосування правових підходів у вирішенні важливих для людей ситуацій мають бути надійними супутниками кожного державного службовця.

Шановні колеги! Висловлюю вам щиру вдячність за сумлінне та відповідальне ставлення до обраної справи, за працю з повною віддачею в ім’я зміцнення та процвітання нашої держави.

Нехай з вами завжди будуть мудрість, витримка і сила духу, такі необхідні в нашій роботі. Хай ваш професіоналізм, старанність, великий практичний досвід і надалі служать на користь людям.

У цей урочистий день від усієї душі бажаю вам світлих життєвих обріїв, миру, добра, родинного щастя та невичерпної енергії, професійного росту і нових здобутків у вашій почесній праці.

 

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації                      Олексій РОСЛОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора