A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання життєдіяльності Бахмутського району

Дата: 22.06.2021 11:41
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

22 червня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

На нараді були розглянуті питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності Бахмутського району: стан виконання районного бюджету, надання соціальних послуг населенню, питання житлово-комунальної сфери, підготовка та проведення заходів з нагоди державних свят й інші.

Начальники управлінь і відділів райдержадміністрації доповіли про проведену роботу за минулий тиждень і про основні завдання та заплановані заходи на поточний.

За інформацією начальника фінансового управління райдержадміністрації Любові Бондаренко, спостерігається позитивна тенденція щодо виконання районного бюджету: станом на 18.06.2021 до загального фонду надійшло 519, 691 тис. грн., що становить 52 % від річних показників.

Всі структурні підрозділи райдержадміністрації працюють у штатному режимі. Управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації проводиться робота з призначення різних видів соціальних виплат.

Центром надання адміністративних послуг при Бахмутській райдержадміністрації своєчасно, без порушення встановлених строків надаються адмінпослуги мешканцям територіальних громад району.

Також на нараді обговорювались деякі організаційні питання щодо проведення заходів до Дня державної служби і Дня Конституції України, що відзначатимуться на цьому тижні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора