A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво району привітало медичну спільноту Бахмутчини з професійним святом

Дата: 17.06.2021 13:33
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

17 червня, напередодні Дня медичного працівника, керівництво Бахмутського району зустрілося з керівниками центрів первинної медико-санітарної допомоги, міських лікарень територіальних громад району і Торецької ВЦА.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов привітав керівництво і працівників медичних закладів з професійним святом, від імені всіх жителів району висловив глибоку вдячність за їх професіоналізм, самовідданість і чуйність. За сумлінну, наполегливу  працю, відповідальне ставлення до обраної справи та з нагоди Дня медичного працівника колективи медзакладів, окремі медпрацівники були відзначені грамотами і подяками райдержадміністрації та районної ради.

У ході зустрічі обговорювались нагальні проблеми медичної сфери, перспективи подальшої взаємодії та співпраці. Головні лікарі медзакладів поділилися досвідом роботи в умовах проведення медичної реформи, розповіли про успіхи і про наболіле, подякували керівництву району за підтримку та порозуміння.

Незважаючи на об’єктивні труднощі, на те, що територія району межує з лінією зіткнення, в процесі реформування жодний медичний заклад не був закритий. Останнім часом у районі відбуваються приємні події, пов’язані з розбудовою інфраструктури медичної сфери.

За допомоги Міжнародного Комітету Червоного Хреста в смт. Луганське проведено капітальний ремонт амбулаторії.

У травні поточного року розпочала роботу амбулаторія загальної практики сімейної медицини в с. Іванівське,  побудована в рамках реалізації програми «Розбудова сільської медицини».

З метою покращення медичного обслуговування та з урахуванням потреб населення також будується амбулаторія в с-щі Новолуганське. Завершення будівництва заплановане на  І півріччя поточного року.

Проводиться ремонт приміщень Світлодарської міської лікарні.

Бахмутська райдержадміністрація завжди готова надати громадам району допомогу у вирішенні питань щодо виконання їх повноважень. За методичної та практичної допомоги райдержадміністрації Світлодарська та Часовоярська територіальні громади підготували проектні заявки щодо реконструкції інфекційного відділення Світлодарської міської лікарні та капітального ремонту будівлі Часовоярської міської лікарні для участі в конкурсі проектів Державного фонду регіонального розвитку в 2022 році. Проектні заявки вже надані до регіональної комісії для подальшого розгляду та оцінювання.

Під час зустрічі з медиками району Олексій Рослов зазначив:

– У часи змін жити і працювати складно. Реформування медичної сфери відчули на собі кожна громада, кожний медичний заклад. Тим важливіше налагодити і вести постійний діалог між гілками місцевої влади і медичною спільнотою району. Ми всі – Бахмутський район.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора