A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво області та району відвідало новозбудовані інфраструктурні об’єкти Бахмутського району

Дата: 10.06.2021 16:51
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

10 червня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов відвідав амбулаторію загальної практики сімейної медицини с. Іванівське Бахмутського району, де сьогодні з робочим візитом побував голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

Амбулаторія, яку побудовано в рамках реалізації програми «Розбудова сільської медицини», розпочала роботу в травні поточного року. Загальна вартість будівництва становить 4,2 млн. грн., з яких 3,6 млн. грн. було виділено з державного бюджету. Медичне та технологічне обладнання на загальну суму 121,6 тис. грн. придбане за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської територіальної громади. Також амбулаторія має на оснащенні службовий автомобіль.

Амбулаторія обслуговує населення сіл Іванівське та Кліщіївка Бахмутської міської територіальної громади. Первинну медичну допомогу сільським жителям надають сімейний лікар і дві медичні сестри; тут працює стоматологічний кабінет і є кабінет для щеплень. В амбулаторії створені комфортні умови для роботи персоналу і перебування відвідувачів.

Розбудова інфраструктури первинної медичної допомоги на селі в контексті медичної реформи підвищує рівень доступності та якості медичних послуг для сільського населення.

Наступним об’єктом відвідування став міст на дорозі Бахмут-Кліщіївка-Андріївка, який відремонтували в рамках реалізації минулорічної програми «Велике будівництво». 

Фактично міст був наново побудований. Стару аварійну споруду демонтували, влаштували монолітну плиту, мостове полотно та огородження, з'їзди з мосту та під'їзну дорогу до нього.  

Проєкт реалізований за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Загалом на роботи було виділено 27,3 млн. грн. субвенції  з державного бюджету.

Цей міст – вкрай важливий об’єкт для населення району, насамперед – для жителів сіл Кліщіївка та Андріївка,  адже це єдина дорога, яка поєднує їх із Бахмутом.

(за матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора