A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Завершено перший етап відновлення пошкоджених житлових будинків у Бахмутському районі

Дата: 07.06.2021 15:48
Кількість переглядів: 505

7 червня у Авдіївській міській ВЦА голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов разом з керівництвом Донецької облдержадміністрації взяв участь у нагородженні співробітників Державної служби надзвичайних ситуацій України у Донецької області за якісне виконання службових обов’язків і проявлену мужність під час виконання аварійно-відновлювальних робіт з відбудови житлових будинків, які були пошкоджені внаслідок проведення АТО/ООС.

У рамках реалізації Програми відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів на території Донецької області із залученням підрозділів ГУ ДСНС України у Донецькій області Бахмутською райдержадміністрацією спільно з органами місцевого самоврядування та силами підрозділів ДСНС у квітні поточного року були розпочаті роботи з відновлення пошкодженого житла.

За результатами першого етапу проведення ремонтно-відновлювальних робіт бригадами у складі 15 осіб з числа особового складу підрозділів ДСНС у районі відновлено 29 будинків. До кінця 2021 року на території району планується відновити всього 122 житлові будинки.

Олексій Рослов від імені жителів Бахмутського району, себе особисто висловив щиру вдячність і глибоку повагу працівникам ДСНС за вагомий внесок у відбудову зруйнованого житла. Завдяки їх самовідданій праці мешканці населених пунктів на лінії зіткнення мають можливість повернутися до своїх домівок. Працівники підрозділів ДСНС допомагають забезпечити нормальні умови проживання для наших громадян, поступово налагоджувати мирне життя у містах і селах Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора