A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання життєдіяльності Бахмутського району

Дата: 07.06.2021 14:00
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

7 червня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Сергій Кальян провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

Питання, що були розглянуті, стосуються різних сфер життєдіяльності Бахмутського району: виконання районного бюджету, своєчасне надання соціальних послуг мешканцям громад, соціальний захист найбільш вразливих верств населення, функціонування житлово-комунальної сфери, відновлення пошкодженого житла, кадрові питання та інші.

За інформацією в.о. начальника фінансового управління райдержадміністрації Анастасії Данковцевої, за травень поточного року кредиторська заборгованість відсутня; станом на 04.06.2021 до загального фонду надійшло 505 171 грн., що становить 50,5% від річних показників. Таким чином, спостерігається позитивна тенденція щодо виконання районного бюджету в 2021 році.

Начальник управління соціального захисту населення Наталя Антипенко доповіла, що в районі триває робота з призначення житлово-комунальної субсидії. На обліку в управлінні перебуває 8000 одержувачів даного виду державної допомоги. З них 500 особам необхідно оновити заяви задля призначення житлової субсидії відповідно до норм діючого законодавства; іншим субсидія буде призначена автоматично.

Сергій Кальян тримає на контролі питання відновлення пошкодженого житла в населених пунктах на лінії зіткнення. З початку року вже відновлено 29 житлових будинків на території Світлодарської громади та Торецької ВЦА. Цими днями розпочато відновлення ще одного житлового будинку в селищі Новолуганське.

Звертаючись до керівників структурних підрозділів, Сергій Кальян наголосив на необхідності постійного контролю за дотриманням норм законодавства у сфері земельних відносин, під час проведення тендерів, закупівель. Управління та відділи Бахмутської РДА, кожний за основними напрямками своєї діяльності, повинні співпрацювати з громадами району, володіти інформацією з даних питань і своєчасно інформувати керівництво райдержадміністрації.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова звернула увагу начальників управлінь і відділів на своєчасну підготовку матеріалів з питань, що розглядаються на засіданнях колегії райдержадміністрації. Матеріали з питань порядку денного червневого засідання колегії необхідно надати відділу документообігу, контролю, по роботі зі зверненнями громадян та інформаційно-комп'ютерного забезпечення до 24.06.2021.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора