A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Нехай кожну дитину огортає любов, доброта і турбота оточуючих людей

Дата: 02.06.2021 14:22
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

2 червня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов завітав на свято з нагоди Дня захисту дітей, що проходило в Молодіжному центрі «Імпульс» м. Світлодарськ.

Сьогодні заклад гостинно приймав юних гостей – дітей, які потребують особливою соціальної уваги і підтримки. Саме для них й було влаштоване це свято.

Олексій Рослов привітав юних мешканців району зі святом, з початком літніх канікул, побажав гарно відпочити і набратися сил.

Разом із щирими побажаннями керівник району і представники Донецького апеляційного суду, Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил, Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області вручили дітям подарунки, святковий торт і солодощі.

Далі свято тривало вже за чаюванням у теплому дружньому колі. Гарного настрою дітям додали працівники молодіжного центру, які підготували для них ігрову розважальну програму.

Сподіваємось, що дитячі серця відчули небайдужість, душевне тепло і увагу дорослих, що вкрай необхідно дітям, які опинились у складних життєвих обставинах. Хай це додасть їм сил і впевненості, допоможе з вірою і надією дивитись у завтрашній день.

Нехай кожну дитину на землі огортає любов, доброта і турбота оточуючих її людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора