A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні районної комісії підведені підсумки роботи місцевих рад зі зверненнями громадян

Дата: 31.05.2021 16:18
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

31 травня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів засідання комісії з питань розгляду звернень громадян, на яке були запрошені голови Часовоярської міської ради, Світлодарської міської ради, Миронівської селищної ради, Кодемської та Новолуганської сільських рад, керівник ВЦА селища Зайцеве.

Згідно з порядком денним були заслухані звіти місцевих голів про роботу органів місцевого самоврядування щодо розгляду звернень громадян за І квартал 2021 року. Найчастіше жителі району звертались до органів місцевої влади, облдержадміністрації, на «гарячу лінію» з питань житлово-комунального господарства, в тому числі ремонту житлових будівель і благоустрою території, транспортного сполучення та пільгового проїзду. Аналіз надходження звернень громадян до Донецької ОДА в розрахунку на 10 тисяч населення свідчить, що м. Часів Яр увійшло до переліку міст області, мешканці яких найчастіше звертались до облдержадміністрації з метою вирішення проблемних питань. Слід зазначити, що помітно збільшилась кількість звернень від мешканців м. Світлодарськ.

Підводячи підсумки наради, Олексій Рослов зазначив, що в цілому органи місцевого самоврядування приділяють належну увагу роботі зі зверненнями громадян. Також місцевим головам було рекомендовано вжити заходи задля усунення існуючих недоліків у роботі за даним напрямком.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора