A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді обговорили питання життєдіяльності Бахмутського району

Дата: 31.05.2021 12:57
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

31 травня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. На нараді були розглянуті питання поточної діяльності управлінь і відділів райдержадміністрації, основні заплановані заходи на поточний тиждень.

Пильну увагу керівник району приділив питанням виконання районного бюджету та соціальної сфери.

Про проведену на минулому тижні роботу щодо захисту прав дітей доповіла начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Світлана Гатченко. На 3-4 червня заплановані рейди фахівців служби з метою відвідування сімей з дітьми, які потребують соціальної підтримки. З батьками та дітьми буде проведена профілактично-роз’яснювальна робота задля попередження в період літніх шкільних канікул нещасних випадків, інших подій, які можуть мати негативні наслідки для дітей. Також обговорювались організаційні питання стосовно заходів з нагоди відзначення 1 червня Дня захисту дітей.

За інформацією начальника управління соціального захисту Наталі Антипенко, спеціалістами управління здійснюється прийом документів щодо призначення житлової субсидії у відповідності до змін у законодавстві. Проводиться системна робота з призначення громадянам пільгових категорій різних видів державної допомоги.

Центр надання адміністративних послуг при Бахмутській райдержадміністрації працює в штатному режимі. Адмінпослуги надаються населенню своєчасно, без порушення встановлених термінів.

Олексій Рослов тримає на особистому контролі питання відновлення в районі житлових будинків, що були пошкоджені в ході проведення АТО/ООС. За інформацією начальника відділу з питань оборонної та мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Юрія Мухіна, сьогодні буде завершено аварійно-відновлювальні роботи на території Кодемської сільської ради. Потім продовжаться роботи з відновлення зруйнованого житла в населених пунктах Новолуганської сільської ради.

Крім вищезазначених були також розглянуті питання взаємодії з органами місцевого самоврядування, оновлення складу районних комісій, кадрові питання та інші.

Наприкінці наради керівникам структурних підрозділів було наголошено на неухильному дотриманні трудової та виконавської дисципліни, що стосується роботи з контрольними документами та зверненнями громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора