A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво Бахмутської райдержадміністрації привітало шкільну спільноту Світлодарська із закінченням навчального року

Дата: 27.05.2021 12:33
Кількість переглядів: 910

Фото без опису

27 травня керівництво Бахмутської райдержадміністрації відвідало навчальні заклади Світлодарська, де сьогодні пролунав символічний останній дзвоник.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов і перший заступник голови Сергій Кальян завітали на Свято останнього дзвоника до Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів Світлодарської міської ради.

Керівник району привітав учнів, учителів і батьків із закінченням навчального року, побажав дітям веселих канікул, гарного відпочинку, а випускникам – успіхів у подальшому навчанні та роботі, щастя, вдачі на життєвому шляху.

Зі словами вдячності за самовіддану і натхненну працю на педагогічній ниві Олексій Рослов вручив колективу школи, який очолює Ольга Буга, Подяку райдержадміністрації за значний внесок у виховання та підтримку талановитих учнів і спортсменів Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів Світлодарської міської ради.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова на Святі останнього дзвоника привітала із закінченням навчального року шкільну спільноту Світлодарського навчально-виховного комплексу Світлодарської міської ради. Від імені голови райдержадміністрації Олексія Рослова вручила педагогічному колективу на чолі з Ольгою Гутнік Подяку за виховання та підтримку творчих, талановитих учнів і спортсменів навчального закладу.

Свято останнього дзвоника – чудова традиція; це свято, що проходить у дружньому колі великої шкільної родини. Багато теплих, зворушливих слів пролунало на адресу вчителів від вдячних учнів і їх батьків. Особливо пам’ятний цей день для випускників, які прощаються зі школою та вирушають у самостійне доросле життя. Нехай знання, отримані в школі, стануть для них запорукою здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин.

Тож у добру путь, дорогі випускники!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора