A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді голови Бахмутської райдержадміністрації розглянуті важливі питання економічної та соціальної сфери району

Дата: 24.05.2021 13:10
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

24 травня голова Бахмутської РДА Олексій Рослов провів апаратну нараду з начальниками управлінь і відділів райдержадміністрації, за участі  першого заступника голови РДА Сергія Кальяна, голови районної ради Світлани Кіщенко.

На нараді були розглянуті нагальні питання, що стосуються  соціальної та економічної сфери району. Керівники структурних підрозділів доповіли голові райдержадміністрації про проведену роботу на минулому тижні та основні завдання й заплановані заходи на поточний.

Пильну увагу Олексій Рослов приділяє питанням соціального захисту, насамперед – вразливих категорій населення: пенсіонерів, інвалідів, дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. Начальник управління соціального захисту Наталя Антипенко поінформувала про роботу управління щодо забезпечення безперебійного надання соціальних послуг мешканцям району з урахуванням змін у законодавстві.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Світлана Гатченко доповіла про виїзд спеціалістів служби до Світлодарська, де вони відвідали сім’ї з дітьми. За результатами обстеження умов утримання та виховання дітей були складені відповідні акти, які будуть враховані під час розгляду порядку денного засідання комісії з питань захисту прав дитини, що відбудеться на цьому тижні.

На постійному контролі у голови райдержадміністрації перебуває стан роботи з відновлення житла, пошкодженого внаслідок проведення бойових дій. З початку 2021 року в районі вже відновлено дев’ять  житлових будинків. В.о. начальника відділу з питань оборонної та мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Ярослав Фірсов поінформував, що на території Кодемської сільської ради розпочаті роботи з відновлення ще одного пошкодженого будинку. Аварійно-відновлювальні роботи на території ради планується завершити впродовж поточного тижня.

На сьогоднішній день управління, відділи та служби райдержадміністрації працюють у штатному режимі. Згідно з чинним законодавством Центром надання адміністративних послуг при Бахмутській райдержадміністрації населенню району надаються адміністративні послуги, перелік яких на теперішній час становить 114 видів адмінпослуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора