A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації взяв участь у підписанні Меморандуму про співпрацю та взаємодію між райдержадміністраціями Донецької області

Дата: 22.05.2021 10:19
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

21 травня у Волноваській райдержадміністрації відбулось підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Волноваською, Бахмутською, Краматорською, Маріупольською та Покровською райдержадміністраціями Донецької області. Захід проходив за сприяння голови Донецької облдержадміністрації, голови військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка.

Підписи під текстом Меморандуму про співпрацю та взаємодію поставили голова Волноваської РДА Анатолій Немченко, голова Бахмутської РДА Олексій Рослов, голова Краматорської РДА Андрій Панков, голова Маріупольської РДА Наталія Букрєєва та голова Покровської РДА Андрій Бондаренко.

Основною метою підписання Меморандуму є налагодження співпраці та взаємодії між райдержадміністраціями Донецької області у сферах соціально-економічного розвитку, освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, національно-патріотичного виховання, охорони навколишнього природного середовища, туризму та залучення інвестицій задля покращення життя мешканців громад, отримання ними якісних послуг, збереження культурних та освітніх традицій.

Підписаний документ створить основу для співпраці та обміну інформацією у різних сферах життєдіяльності: освіти, медицини, культури та спорту, земельних відносин, житлово-комунального господарства, екології тощо. Це є важливим кроком на шляху до розвитку територіальних громад і районів у цілому.

У рамках підписання Меморандуму голови райдержадміністрацій Донецької області ознайомилися з роботою ДП «Шахта ім. М.С. Сургая», відвідали музей шахти, побували в Свято-Успенському храмі Свято-Василівського чоловічого монастиря (с. Микільське) та Великоанадольському музеї лісу (с. Графське).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора