A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянуті нагальні питання життєдіяльності Бахмутського району

Дата: 17.05.2021 13:58
Кількість переглядів: 385

Фото без опису

На апаратній нараді розглянуті нагальні питання життєдіяльності Бахмутського району

17 травня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. У нараді взяли участь перший заступник голови РДА Сергій Кальян, голова районної ради Світлани Кіщенко.

Начальники управлінь і відділів доповіли про проведену роботу і про основні завдання на поточний тиждень. Коло розглянутих питань досить широке та стосується різних сфер життєдіяльності Бахмутського району: виконання районного бюджету, взаємодія з органами місцевого самоврядування щодо вирішення соціальних питань, використання державної субвенції, відновлення пошкодженого житла, питання житлово-комунальної сфери, кадрова політика тощо.

Зокрема начальник відділу з питань інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології райдержадміністрації Ольга Недорізова поінформувала про початок у районі підготовчої роботи до опалювального періоду 2021-2022 років.

Олексій Рослов тримає на постійному контролі питання відновлення житла, пошкодженого внаслідок проведення бойових дій. З початку року вже відновлено вісім житлових будинків. В.о. начальника відділу з питань оборонної та мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Ярослав Фірсов доповів, що сьогодні розпочаті роботи з відновлення пошкодженого будинку на території Кодемської сільської ради. Найближчим часом там буде відремонтовано ще один житловий будинок.

У ході наради Олексій Рослов також зазначив, що забезпечення безперебійного надання якісних соціальних послуг населенню залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності райдержадміністрації. Начальник управління соціального захисту населення  Наталя Антипенко доповіла, що розпочата робота з питань призначення житлової субсидії у зв’язку зі змінами в законодавстві. З метою наближення соціальних послуг до населення на сьогоднішній день вже складено орієнтовний графік виїзних прийомів спеціалістів управління в населених пунктах району.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова звернула увагу начальників управлінь, відділів на необхідність внесення змін до розпоряджень, що стосуються складу комісій при райдержадміністрації, та оновлення переліку відкритих даних на офіційному сайті райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора