A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації з Днем Європи

Дата: 14.05.2021 15:16
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

 

Шановні жителі Бахмутського району!

 

Вітаю вас з Днем Європи!

 

Це свято символізує співпрацю між державами, які мають спільні цінності та інтереси, і відображає їх прагнення до мирного співіснування, утвердження демократичних принципів.

Своєю історією, багатовіковою боротьбою за волю і незалежність наш народ здобув це право жити в європейському домі.

Сьогодні європейський вимір є потужним стимулом для модернізації національної економіки, створення додаткових можливостей для виходу українських підприємств на зовнішній ринок і залучення інвестицій. Україна поступово рухається вперед до досягнення європейських стандартів в усіх сферах життя.

Приємно відзначити, що з кожним роком змінюється культура, цінності та ставлення громадян до держави, міста, району, села, де вони проживають. Українці стали більше піклуватися про збереження та примноження спільних надбань.

Нашій державі потрібно докласти ще чимало зусиль, щоб стати повноцінним членом європейського співтовариства. Переконаний, що, об’єднавшись, ми зможемо захистити наш вибір, успішно пройти цей непростий шлях, і, незважаючи на всі перепони і труднощі,  Україна стане повноправним членом  Європейського Союзу.

Тож давайте всі разом своєю працею та знаннями будемо змінювати Україну і наш Бахмутський район на краще.

У цей святковий день щиро бажаю всім вам жити в мирі та злагоді, кожній родині – добробуту і сімейного затишку. Зичу вам невичерпних сил і наснаги на добрі справи, здійснення планів і задумів задля процвітання України та нашої Бахмутчини.

 

Зі святом, дорогі земляки!

 

   

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації                       Олексій РОСЛОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора