A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської РДА взяв участь в урочистостях з нагоди 7-ї річниці створення 9 окремого мотопіхотного батальйону

Дата: 12.05.2021 16:40
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

12 травня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов на запрошення командування 9 окремого мотопіхотного батальйону «ВІННИЦЬКІ СКІФИ» 59-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка взяв участь в урочистостях з нагоди 7-ї річниці створення батальйону, що проходили в Світлодарському міському палаці культури.

Керівник району привітав військовослужбовців з визначною подією, зазначивши, що за сім років з дня формування батальйон пройшов гідний бойовий та професійний шлях становлення.

Сформований в травні 2014 року батальйон уже в червні приступив до виконання бойових завдань на сході України, брав участь у боях під Маріуполем і Попасною. І сьогодні 7-у річницю створення батальйону воїни відзначають на передовій, в районі проведення операції Об’єднаних сил. 

Від імені мешканців Бахмутського району і себе особисто Олексій Рослов висловив командуванню та  особовому складу батальйону вдячність за мужність, незламність духу, сумлінне виконання військового і конституційного обов’язку.

У цей урочистий день голова райдержадміністрації побажав військовослужбовцям міцного здоров’я, витримки, людського щастя,  подальших успіхів у військовій службі та вручив подяки за високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків і з нагоди святкування 7-ї річниці створення батальйону. Честь і слава нашим захисникам, які стоять на сторожі інтересів української держави, її суверенітету і територіальної цілісності, охороняють мир і спокій наших громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора