A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» розпочинає Проект «Жіночі групи взаємодопомоги на передовій боротьби з COVID-19» для жінок з родин ветеранів та загиблих учасників АТО/ООС

Дата: 12.05.2021 11:39
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва Німецького фонду Маршалла (США) розпочинає Проект «Жіночі групи взаємодопомоги на передовій боротьби з COVID-19» для жінок з родин ветеранів та загиблих учасників АТО/ООС Донецької, Запорізької, Миколаївської, Волинської областей.

Метою Проекту є пом’якшення наслідків епідемії COVID-19 шляхом всебічної, адресної підтримки жінок ветеранської спільноти.

У рамках Проекту жінки залучатимуться до участі у зустрічах груп взаємодопомоги,  як в якості лідерок даних груп, так і їх учасниць.

Для лідерок груп ми пропонуємо: безкоштовне навчання, під час якого вони дізнаються все про роботу груп, методи захисту прав і підтримки, про принцип допомоги "рівний-рівному", про ефективну взаємодію з владою, про те, як результативно вирішити проблеми окремої учасниці групи або спільноти загалом, і безліч іншої корисної інформації.

Для учасниць груп ми пропонуємо:

  • комплексну адресну підтримку та допомогу;
  • психологічну допомогу,  як професійну, так і за принципом «рівний-рівному»;
  • юридичні консультації, за потреби – допомогу в оформленні документів;
  • гуманітарну допомогу;
  • інформування щодо діючих програм і заходів, щодо наявних для них можливостей та участь у заходах організації.

Пропонуємо жінкам з родин діючих учасників АТО/ООС, ветеранів і загиблих військовослужбовців приєднатися до реалізації Проекту в якості лідерок  груп взаємодопомоги або просто учасниць.

З інформацією про Проект можна ознайомитися за посиланням: https://www.facebook.com/familyato/posts/2820047118308724

Відповідні дані про жінок, які б хотіли скористатись вигодами Проекту (в якості лідерки або учасниці групи), просимо надіслати на електронну пошту:     info.familyato@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора