A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво Бахмутської райдержадміністрації вшанувало пам'ять Героя України

Дата: 07.05.2021 21:59
Кількість переглядів: 728

7 травня 2021 року голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов, керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова та голова ветеранської організації Бахмутського району Людмила Соколко вшанували пам'ять та поклали квіти до меморіалу Героя України Василя Сліпака, який встановлено йому військовими та добровольцями неподалік смт Миронівський.

Василь Сліпак, позивний «Міф» - всесвітньо відомий український оперний співак, соліст Паризької опери, який своїм голосом зачаровував усю Європу, знав 10 мов, волонтер, доброволець, який віддав життя за незалежність та цілісність України як держави.

Із початком війни на Донбасі, співак пішов на фронт, щоб зі зброєю в руках боронити Україну від ворога. Він безпосередньо приймав участь у бойових діях у Пісках біля Донецького аеропорту, брав участь у боях за Авдіівку. Під час бою неподалік селища Луганське 29 червня 2016 року загинув від кулі ворожого снайпера.

За проявлений героїзм та мужність добровольця нагороджено орденами «За мужність» І ступеня та «Золота Зірка», також Василю Сліпаку присвоєно звання Герой України посмертно.

Герої не вмирають! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора