A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі пройшла святкова акція «Радість дітям на Великдень»

Дата: 07.05.2021 21:15
Кількість переглядів: 473

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов вдячний за турботу й увагу командування об'єднаних сил Збройних Сил України до дітей, які проживають у населених пунктах Бахмутського району на лінії зіткнення.

6 травня 2021 року за сприяння командувача об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва у школах міста Світлодарська та смт Миронівський пройшла святкова акція під назвою «Радість дітям на Великдень». Акція проводиться в рамках національно-мистецького проекту «АRТПЕРЕМИР'Я».

Завдяки Чернігівському обласному театру ляльок імені О. Довженка, лауреату національної премії «GRA» маленькі школярі отримали задоволення від перегляду музичної інтермедії «Великдень із космічними мишами» та дістали від військових смачні великодні паски.

Художній керівник проекту – відомий театральний діяч – Максим Добролюбов. Керівник-координатор проекту, офіцер командування об'єднаних сил ЗСУ, журналіст та письменник Борис Кутовий.

Святкова акція «Радість дітям на Великдень» проводиться за підтримки Корпорації «АТБ», Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України, ПрАТ «Дніпровський комбінат харчових концентратів та благодійників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора