A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації прийняв участь у мітингу в селищі Луганське

Дата: 07.05.2021 21:28
Кількість переглядів: 658

Фото без опису

Біля меморіалу «Скорботна мати» в селищі Луганське ветерани, мешканці та керівництво селищної ради, військовослужбовці 59-ї бригади окремого мотопіхотного батальйону, молодь і школярі зібралися на мітинг, присвячений Дню пам'яті та примирення й 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З кожним роком усе менше і менше залишається в живих свідків тієї страшної війни, яка забрала майже 7 мільйонів життів українців.

Із привітальним словом до присутніх звернувся голова Бахмутської райдержадміні-страції Олексій Рослов, який сказав, що у ці травневі дні ми по-особливому вшановуємо подвиг тих, хто на фронті й в тилу боровся з німецькими окупантами. Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але ми пам'ятаємо про подвиг ветеранів Другої світової війни. Низький уклін їм і наша вдячність!

Олексій Вікторович подякував і нашим українським воїнам, які сьогодні, беручи приклад з ветеранів, захищають нашу землю і незалежність держави та побажав усім присутнім міцного здоров'я, миру та злагоди.

Творчі колективи селища Луганське та талановиті співаки – воїни 59 бригади влаштували для учасників мітингу невеличкий концерт.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятного меморіалу присутні вшанували пам'ять тих хто, захищаючи нашу землю, загинув у тій страшній війні 1939-1945 років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора