A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Привітання з Днем Матері

Дата: 07.05.2021 15:31
Кількість переглядів: 730

Фото без опису

 

Дорогі Матері!

В останній місяць весни, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері, Україна відзначає світле та красиве свято - День Матері.

Мама... Це - найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Де б ми не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося ми знаємо, що материнське серце все відчуває - про все знає. Материнство – дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім’ї, роду і народу. Саме уроки матері є головними дороговказами на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами нашої держави.

Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – Героїв України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. Турбота про Вас має стати нашим обов’язком та справою честі.

Низький вам доземний уклін, шановні мами, за те, що виховуєте патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, творять нову історію держави. Хай щирістю та добром відгукуються в душах ваших дітей нескінченна турбота, любов та відданість. Здоров’я вам, наші неньки, спокою – у домівки й Божого благословення – у родини. Україні-матері – мирного неба й подальшого розквіту!

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації

Олексій РОСЛОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора