A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі продовжується відновлення пошкодженого житла

Дата: 06.05.2021 16:58
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

06 травня 2021 року у Військово-цивільній адміністрації с-ща Зайцеве Бахмутського району відбулась робоча зустріч голови Бахмутської райдержадміністрації Олексія Рослова, керівника ВЦА с-ща Зайцеве Володимира Весьолкіна із заступником голови Донецької облдержадміністрації Вадимом Філашкіним щодо реалізації Програми відновлення пошкоджених житлових будинків на території Донецької області із залученням підрозділів ГУ ДСНС України у Донецькій області.

У ході зустрічі були обговорені проблемні та організаційні питання стосовно залучення регіонального матеріального резерву для відновлення житлових будинків на території Бахмутського району. У рамках зазначеної програми на території району, з урахуванням нового адміністративного устрою, планується відновити 122 житлових будинків та 16 обєктів соціальної інфраструктури. Станом на 06 травня 2021 року на території Бахмутського району із залученням регіонального матеріального резерву відновлено 14 житлових будинків.

Також під час зустрічі були обговорені питання щодо відновлення доріг у населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення, та можливості буріння свердловин де відсутнє належне водопостачання після отримання режиму «тиші».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора