A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмуті триває проведення вебінарів для безробітних

Дата: 27.04.2021 08:34
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

Для ознайомлення із державними гарантіями у сфері зайнятості, станом сучасного ринку праці, комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, правами та обов’язками безробітних  27 квітня 2021 року в режимі онлайн відбувся інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості для 16 безробітних, які перебувають на обліку  у Бахмутському  міському центрі зайнятості.


Окрім зазначених питань учасники відеоконференції ознайомились з електронними сервісами державної  служби зайнятості, зокрема  "Електронним  кабінетом шукача роботи", який дає  можливість розмістити  резюме, уточнити  заплановані  та фактичні дати відвідування служби зайнятості, дізнатися про заходи, які проводитиме служба зайнятості та інше. 

 

Також  фахівчиня відділу активної підтримки безробітних  Інна Штепа підкреслила,  що  з  2019 року змінилися підходи в обслуговуванні клієнтів служби зайнятості. Запроваджено  поглиблений індивідуальний супровід безробітних кар’єрним радником -  індивідуальним консультантом  у пошуку роботи, плануванні кар’єри та підвищенні конкурентоспроможності на ринку праці.

 

Наприкінці охочі отримали  онлайн - консультації з актуальних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора