A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бюджет за І квартал, підсумки роботи ЖКГ району взимку та стан виконавської дисципліни – головні питання колегії Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 28.04.2021 16:28
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

28 квітня 2020 року в Бахмутській райдержадміністрації під головуванням керівника райдержадміністрації Олексія Рослова відбулося засідання колегії райдержадміністрації в режимі онлайн.

На засіданні колегії були розглянуті такі питання:

1. Про виконання зведеного бюджету Бахмутського району за І квартал 2021 року.

2. Про підсумки роботи житлово-комунального господарства району в осінньо-зимовий період 2020-2021 років і завдання на період підготовки до опалювального періоду 2021-2022 років. 

3. Про стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах Бахмутської райдержадміністрації за підсумками роботи за І квартал 2021 року. Під час доповіді з першого питання начальник фінансового управління райдержадміністрації Любов Бондаренко зазначила, що за звітний період до бюджету району надійшло власних доходів загального фонду в сумі 205,264 тис. грн., що становить 20,5 % до планових річних призначень. Доходи спеціального фонду склали 0,029 тис. грн. Прострочена кредиторська заборгованість за захищеними статтями видатків станом на 01 квітня 2021 року відсутня.

Після обговорення цього питання членами колегії було прийнято рішення: фінансовому управлінню райдержадміністрації та головним розпорядникам коштів районного бюджету вжити заходи щодо забезпечення виконання дохідної частини районного бюджету Бахмутського району в 2021 році; здійснювати щоденний моніторинг доходів місцевих бюджетів, з метою встановлення джерел, з яких не забезпечуються надходження, згідно з затвердженими обсягами; не допускати виникнення простроченої дебіторської заборгованості бюджетних установ, забезпечити належний контроль за недопущенням росту кредиторської заборгованості в поточному році.  Керівникам структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації, іншим розпорядникам та виконавцям районного бюджету забезпечити його виконання в межах повноважень.

Особливу увагу головою райдержадміністрації  було приділено роботі в районі житлово-комунального господарства. Після доповіді начальника відповідного структурного підрозділу райдержадміністрації Ольги Недорізової щодо підсумків роботи житлово-комунального господарства району взимку та підготовки об'єктів житлово-комунального господарства і бюджетної сфери до опалювального періоду 2021-2022 років, Олексій Рослов акцентував увагу місцевих голів району, керівників підприємств житлово-комунального господарства району щодо головного завдання – якісної та своєчасної підготовки до опалювального сезону. Було рекомендовано взяти під особистий контроль своєчасне укладання договорів на отримання лімітів природного газу на опалювальний період, забезпечити необхідний запас палива для котельних, які працюють на твердому паливі. Місцевим головам району було рекомендовано здійснювати контроль за ходом підготовки об'єктів житлово-комунального господарства населених пунктів до опалювального сезону та за розрахунками за спожиті енергоносії. 

Враховуючи важливість питання контролю у діяльності органів виконавчої влади та стан виконавської дисципліни в Бахмутській райдержадміністрації, який за І квартал 2021 року становить 99%, доповідач – керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова акцентувала увагу на недостатній роботі відділів і управлінь щодо якості підготовки деяких документів та взаємодії між структурними підрозділами по виконанню контрольних документів органів влади вищого рівня та персональній відповідальності керівників структурних підрозділів.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного колегії голова райдержадміністрації Олексій Рослов доручив структурним підрозділам підготувати відповідні проекти розпоряджень та користуючись нагодою привітав учасників колегії з прийдешніми святами і побажав усім миру та добробуту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора