A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації прийняв участь у мітингу, присвяченому річниці ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 26.04.2021 16:47
Кількість переглядів: 672

Фото без опису

Сьогодні у Світлодарській громаді відбувся мітинг-реквієм, присвячений 35-річниці ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Біля пам’ятного знака ліквідаторам аварії на ЧАЕС зібралися ліквідатори аварії, керівництво, громадськість міста Світлодарська, представники та керівництво Луганської та Миронівської селищних та Новолуганської сільської рад.

У мітингу взяли участь голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов та голова Бахмутської районної ради Світлана Кіщенко.

У своєму виступі перед учасниками мітингу голова Бахмутської райдержадміністрації зазначив, що 35 років тому на Чорнобильській атомній електростанції сталася найбільша у світовій історії техногенна катастрофа. Вона забрала здоров’я та життя тисяч людей, привела до екологічної катастрофи. Трагедія Чорнобиля болем відгукнулася в серцях мешканців нашої країни. Незважаючи на ризик для життя і здоров’я, ліквідатори їхали в заражену зону, щоб захистити нашу землю. Серед них були й представники Cвітлодарської громади та інші мешканці Бахмутського району. Низький уклін усім ліквідаторам за їх героїчний подвиг та мужність. Олексій Вікторович висловив щирі співчуття тим, хто втратив рідних та близьких у цій трагедії та побажав усім міцного здоров’я, щастя, миру та добробуту.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих при ліквідації аварії та поклали квіти до пам’ятного знака ліквідаторам аварії на ЧАЕС.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора