A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутська райдержадміністрація провела тактико-спеціальне навчання

Дата: 22.04.2021 16:58
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

22 квітня 2021 року Бахмутською райдержадміністрацією спільно з Бахмутською міською радою проведено тактико-спеціальне навчання органів управління та сил цивільного захисту Бахмутської районної ланки єдиної державної системи цивільного захисту (далі – ЄДСЦЗ) Донецької області та Бахмутської міської ланки ЄДСЦЗ Донецької області щодо гасіння пожежі у природній екосистемі на території м. Бахмут.

Учасниками спільного тактико-спеціального навчання, а саме: Бахмутською райдержадміністрацією, Бахмутською міською радою, представниками Часів-Ярського лісництва ДП «Слов’янський лісгосп»,  підрозділами ДПРЗ-8 ГУ ДСНС України у Донецькій області, ДПРЗ-23 ГУ ДСНС України у Донецькій області, Бахмутським районним відділом поліції ГУ НП в Донецькій області, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради», були відпрацьовані теоретичні знання та практичні навики управління силами та засобами при гасінні умовної пожежі в природній екосистемі, яка набула масштабів надзвичайної ситуації місцевого рівня. Було перевірено готовність органів управління Бахмутської районної ланки територіальної підсистеми ЄДСЦЗ Бахмутського району Донецької області та Бахмутської міської ланки територіальної підсистеми ЄДСЦЗ Донецької області, підрозділів Часів-Ярського лісництва ДП «Слов’янський лісгосп», ДПРЗ-8 ГУ ДСНС України у Донецькій області, ДПРЗ-23 ГУ ДСНС України у Донецькій області, Бахмутського районного відділу поліції ГУ НП в Донецькій області, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради»  до дій за призначенням при виникненні пожеж в природних екосистемах, відпрацьовано питання взаємодії між органами управління виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, оперативними службами під час проведення пожежно-рятувальних робіт. Визначено рівень готовності залучених сил та засобів до гасіння пожеж в природній екосистемі.

Завдяки спільним зусиллям всіх учасників навчань, умовну пожежу в екосистемі вдалося вчасно ліквідувати та не допустити розповсюдження вогню на населений пункт.

Райдержадміністрація закликає громадян відмовитись від спалювання сухої трави, листя та інших рослинних залишків, бути уважними перебуваючи в природних екосистемах, не допускати виникнення пожеж! Кожен підпал не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, знищуючи живу природу та спричиняє до інших негативних наслідків, несучи загрозу життю та здоров’ю людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора