A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі розпочато благодійну соціальну акцію «Від серця до серця»

Дата: 21.04.2021 18:05
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Сьогодні під патронатом Бахмутської райдержадміністрації у  селищі Миронівське розпочато благодійну соціальну акцію, започатковану Державним навчальним закладом «Бахмутський професійний аграрний ліцей» «Від серця до серця», яка охопить населені пункти Бахмутського району, у першу чергу ті, які знаходяться безпосередньо на лінії зіткнення.

На цей захід були запрошені представники малозабезпечених та багатодітних сімей, ветерани праці та молодь селища Миронівське. У відкритті акції прийняли участь голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов, в. о. Миронівського селищного голови Світлана Калапіщак та директор  ДНЗ «Бахмутський професійний аграрний ліцей» Олена Канделюк.  

Голова райдержадміністрації, користуючись тим, що акція проходить напередодні найбільшого свята усіх християн – Великодня та Воскресіння Христового привітав присутніх з наступаючими святами та побажав усім Божого благословення, миру та духовного оновлення, здоров’я, злагоди та достатку!

Олексій Вікторович акцентував увагу на тому, що всі ми маємо пам’ятати про жертовність Христа в ім’я ближніх і допомагати одне одному, нести добро людям. Саме так виховують підростаюче покоління в аграрному ліцеї.

І сьогодні миронівці у цьому переконалися. Під час проведення акції присутні познайомилися з історією випічки паски, яку підготували вихованці ліцею, отримали рецепти пасхальної випічки. При допомозі майстрів та учнів ліцею зробили безкоштовні гарні зачіски та стрижки, манікюр, а молодь – художній татуаж. Також усім бажаючим викладач живопису ліцею намалювала їх портрети.

Незабаром ліцей планує з такими соціальними акціями побувати і в інших селах Бахмутського  району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора