A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов привітав 100-річну ювіляршу Бахмутського району

Дата: 21.04.2021 15:41
Кількість переглядів: 464

Фото без опису

Кожний 100-річний ювілей є гордістю не тільки ветерана, а і всього Бахмутського району. З нагоди поважного ювілейного дня народження Катерини Василівни Ракової із смт.Миронівський її вітали голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов, в.о.Миронівського селищного голови Світлана Калапіщак та очільники районної й селищної ветеранських організацій району.

Гості висловили Катерині Василівні свої слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за незламність духу у воєнні роки та під час післявоєнної відбудови, за мудрість та досвід, які передавала і передає своїм дітям та молоді громади.

Святкування дня народження – добра традиція, яка дає можливість серцем торкнутися яскравих моментів пройденого шляху ветерана війни, оцінити успіхи. 100 років чималий ювілей. Катерина Василівна гідно прожила свій вік. Вона була свідком і учасником багатьох історичних подій, при цьому залишилася сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх мінливостей долі, знаходячи в них приводи для радості. Фронтовичка, яка має державні нагороди, прожила активне життя постійно піклуючись про всіх хто поряд.

І, звичайно, у цей день не обійшлося без квітів і подарунків та гарних побажань на адресу Катерини Василівни. Голова райдержадміністрації Олексій Рослов побажав Катерині Василівні міцного здоров’я, довгих років життя, уваги і турботи рідних та близьких людей. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора