A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації відбулася робоча зустріч із представником неурядової організації «Польська гуманітарна акція»

Дата: 20.04.2021 10:39
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів робочу зустріч із представником неурядової організації (НО) «Польська гуманітарна акція» Денисом Сичовим.

Одним із напрямків роботи НО «Польська гуманітарна акція» є забезпечення та сприяння доступу населення до питної води, створення  відповідних санітарних умов та проведення освітніх заходів у галузі належної гігієни. Організація фінансує в межах проектів будівництво, ремонт та підтримку водної інфраструктури.

Керівництво району обговорило питання подальшої участі в наданні «Польською гуманітарною акцією» допомоги постраждалому населенню району, що проживає в населених пунктах, які знаходяться в 15-ти кілометровій зоні від лінії розмежування та координації цієї роботи зі сторони райдержадміністрації.

На сьогоднішній день деякі села Новолуганської та Кодемської сільських рад уже декілька років як залишилися без централізованого водопостачання і мешканці забезпечуються тільки привозною водою.

Під час робочої зустрічі було вирішено, що спеціалісти НО «Польської гуманітарної акції» разом із фахівцями райдержадміністрації виїдуть до Світлодарської міської, Луганської та Миронівської селищних, Кодемської та Новолуганської сільських рад і Зайцівської ВЦА для визначення можливості реалізації та фінансування заходів щодо поліпшення водопостачання та водовідведення вищезазначених територій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора