A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі урочисто відкрили Луганську амбулаторію після капітального ремонту

Дата: 16.04.2021 10:40
Кількість переглядів: 428

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов та голова Бахмутської районної ради Світлана Кіщенко разом з керівництвом Луганської селищної ради та КНП «ЦПМСД Бахмутської райради» і представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста урочисто відкрили після капітального ремонту Луганську амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Завдяки Міжнародному Комітету Червоного Хреста амбулаторію оснащено пандусом, проведено повну заміну інженерних споруд, відремонтовано кабінети прийому пацієнтів, кімнату для щеплення.

Олексій Рослов привітав мешканців з відкриттям оновленої амбулаторії та зазначив: «Відкриття відремонтованої амбулаторії поліпшить якість надання медичної допомоги. Мешканці Луганської селищної ради та медики відчують на практиці зручність, якість медичної допомоги для пацієнта, гідні умови праці для медиків».

Керівництво району також подякувало представникам міжнародних організацій за допомогу в ремонті амбулаторії та висловило надію на подальшу співпрацю. Також у цей день Луганській амбулаторії керівництвом району було вручено новий автомобіль – позашляховик «Рено». Автомобіль придбано в рамках реалізації Закону України «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості».  Транспорт було придбано Донецькою облдержадміністрацією за кошти держбюджету та співфінансування з районного бюджету.

Тепер завдяки новому транспорту медичний персонал амбулаторії зможе виїздити до віддалених сіл для надання медичної допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора