A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 13.04.2021 10:44
Кількість переглядів: 321

 

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій РОСЛОВ провів прийом громадян в режимі онлайн.

По допомогу у вирішенні життєво важливих питань до голови райдержадміністрації звернувся мешканець м. Бахмут. Питання, порушені громадянином, стосувалися відсутності транспортного сполучення смт. Зайцеве, с. Жованка, с. Дача, с. Одрадівка, с. Миколаївка та с. Миколаївка Друга (Кодемська сільська рада) з м. Бахмут, отримання компенсації за пошкоджене або зруйноване внаслідок бойових дій житло, яке знаходиться на лінії зіткнення, а саме: в с. Миколаївка Друга та про закритий прохід до ставків, які знаходяться на території Кодемської сільської ради та Зайцівського старостинського округу Бахмутської міської ради для відпочинку громадян.

Мешканець села Званівка звернувся з проблемою щодо невирішення питання оформлення земельної ділянки, яка знаходиться в межах Званівської територіальної громади, у постійне користування під гаражем.

Ще одне звернення стосувалося прискорення оформлення документів працівниками Соледарської міської ради щодо направлення мешканця громади до психоневрологічного інтернату.

Мешканка селища Зайцеве звернулася з питанням щодо якості надання медичних послуг лікарями КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради».

Олексій Вікторович уважно вислухав громадян, які звернулися на прийом, та дав доручення відповідним службам розглянути ці проблемні питання, взяти їх вирішення на контроль, та вжити належні заходи щодо якнайшвидшого їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора