A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Молодь Бахмутського району взяла участь у глобальному екологічному проєкті «Озеленення Планети»

Дата: 12.04.2021 13:56
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

10 квітня 2021 року молодь Бахмутського району, молодіжні центри: «Вітер змін » смт. Миронівський та «Імпульс» м. Світлодарськ долучились до Міжнародної акції «Greening the planet», яку було організовано в Бахмутському районі. За словами голови райдержадміністрації Олексія Рослова – Бахмутська райдержадміністрація охоче підтримала ініціативу щодо озеленення планети, адже ми всі розуміємо, що тема відновлення екосистеми особливо актуальна для Донеччини, а молодь це наше майбутнє, тому й активно залучили її до реалізації проекту. Участь молоді Бахмутського району у глобальному екологічному проекті «Озеленення Планети» – це наш внесок не лише в озеленення району, а й у боротьбу з глобальним потеплінням, шлях до об’єднання навколо вирішення спільних проблем.

У рамках даного заходу були висаджені саджанці берези, дубів, акації та кримської сосни на території Миронівської селищної ради та Світлодарської міської ради, які були надані Часовоярським лісництвом ДП «Слов’янське лісове господарство».

Місія проєкту «Озеленення планети» висадити 1 00 000 000 дерев  у 100 країнах та змінити позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей планети довкола боротьби з глобальними ековикликами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора