A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Оздоровлення та відпочинок дітей

Дата: 06.04.2021 11:46
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

06.04.2021 року дитина з м. Світлодарськ, яка потребує особливої уваги та підтримки, повернулася після оздоровлення та відпочинку з ДП «УДЦ «Молода гвардія».

Протягом тематичної зміни відбувся цикл тематичних заходів, які допомогли дітям спробувати свої сили у сфері журналістики, отримувати і передавати інформацію через самостійно підготовлені видання відеовізуальні та аудіовізуальні програми, стати учасниками соціально значущих проєктів, вільно висловлювати свою думку.

Головними подіями зміни стали – Всесвітній день Зем  лі, Міжнародний день щастя, Всесвітній день водних ресурсів, Всесвітній день поезії.

Під час зміни, яка тривала 21 день, дитина змістовно провела свій час, набралася сил та  залишила приємні спогади від відпочинку.

На сьогодні на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації перебуває 652 дитини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. З них, відповідно поданих заяв батьків, 4 дитини виявили бажання відпочити та оздоровиться у державних закладах оздоровлення та відпочинку цього року. Спеціалістами управління постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо можливостей отримання відповідної та так необхідної для дітей цієї категорії послуги.

Звертаємо увагу батьків (осіб, які їх замінюють) щодо можливості оздоровлення дітей впродовж всього календарного року. Для забезпечення дитини путівкою необхідно надати до органів місцевого самоврядування за місцем реєстрації документ, який посвідчує особу дитини (свідоцтво про народження або паспорт громадянина України), а також документи, які підтверджують належність дитини до пільгової категорії. Всі документи подаються державною (українською) мовою.

З будь-яких питань щодо отримання відповідної послуги рекомендуємо звертатись безпосередньо до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації за телефоном 44-71-55.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора