A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Мешканцям Бахмутського району призначені різні види державної соціальної допомоги та житлової субсидії

Дата: 31.03.2021 13:51
Кількість переглядів: 466

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося онлайн засідання комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

31 березня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов в онлайн-режимі провів засідання районних комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 11 заяв стосовно призначення житлової субсидії та 1 заява про включення до ЄДАРП і надання пільг за фактичним місцем проживання. Більшість заяв за результатами розгляду була задоволена. На підставі діючого законодавства 2 заявникам відмовлено в призначенні житлової субсидії, оскільки працездатні члени домогосподарства не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливості, передбачені законодавством, задля покрашення свого матеріального становища.

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянуто 20 заяв. За 20 заявами комісією прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.

Членами комісії були прийняті рішення, які відповідали всім чинникам діючого законодавства



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора