A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулось засідання спостережної комісії при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 26.03.2021 08:15
Кількість переглядів: 588

Відповідно до п. 12 Положення про спостережні комісії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2004 року № 429 «Про затвердження положень про спостережні комісії та піклувальні ради при спеціальних виховних установах» (із змінами), розпорядженням голови Бахмутської райдержадміністрації утворено спостережну комісію при Бахмутській райдержадміністрації (далі – комісія). До складу комісії увійшли представники громадських організацій, посадові особи Бахмутської райдержадміністрації та Бахмутського міського центру зайнятості.

25 березня 2021 року пройшло перше засідання новоутвореної комісії.
У вступному слові голова Бахмутської райдержадміністрації, голова комісії Олексій Рослов зазначив основні нормативно-правові акти, принципи діяльності, завдання та права комісії.

На порядку денному розглядались: повідомлення Державної установи «Веселівський виправний центр (№ 8)» про звільнення; питання щодо внесення змін до порядку денного засідань спостережної комісії, запланованих на березень та травень 2021 року; обрання заступника голови спостережної комісії, яким обрано Галушку Олександра Івановича, голову-отамана громадської організації «Бахмутський козацький Слобідсько-Український полк».

Підводячи підсумки засідання, Олексій Вікторович подякував членам комісії за активну громадську позицію, участь в організації громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених та осіб, звільнених від відбування покарань, сприянні органам і установам виконання покарань у виправленні і ресоціалізації засуджених, висловив сподівання на таку ж плідну роботу у подальшому як і на сьогоднішньому засіданні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора