A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації відбулась зустріч з польовим координатором міжнародної організації «Лікарі світу»

Дата: 25.03.2021 17:20
Кількість переглядів: 470

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов та голова Бахмутської районної ради Світлана Кіщенко зустрілися з польовим координатором міжнародної організації «Лікарі світу» Ношіін Гіллані, яка презентувала подальшу спільну роботу по наданню медичної та психосоціальної допомоги населенню Бахмутського району.

У Бахмутському районі ця організація надає допомогу населенню, яке проживає на лінії зіткнення, через виїзди мобільної бригади: акушера та психолога із залученням сімейних лікарів. За допомогою цієї організації укріплено матеріально-технічну базу та здійснено ремонт Світлодарської амбулаторії та ФП ст. Майорська і селища Зайцеве.

«Лікарі світу» також виконують донації медичного обладнання та розхідних матеріалів до медичних установ, реалізують навчання сімейних лікарів та медсестр на теми сексуального і репродуктивного здоров’я, психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, а також проводять інформаційні сесії для місцевого населення.

Польовий координатор міжнародної організації «Лікарі світу» також анонсувала проведення презентації нового проекту 14 квітня цього року та запропонувала надати свої пропозиції щодо подальшої співпраці по укріпленню  матеріально-технічної бази амбулаторій та ФП, які територіально знаходяться на лінії зіткнення.

Під час зустрічі також були обговорені й інші питання та шляхи їх спільного вирішення і подальшої співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора