A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До відома мешканців Бахмутського району!

Дата: 24.03.2021 17:25
Кількість переглядів: 410

Міністерством соціальної політики України у співпраці з громадською організацією "Громадський рух "Соціальна єдність" реалізується пілотний проєкт "Почуй мене", спрямований на полегшення комунікації людей з вадами слуху та представників органів державної влади.

Скористатися відповідною інформацією можна через офіційний сайт Мінсоцполітики (вкладка "Почуй мене") або за посиланням https://www.msp.gov.ua/content/1539-pochuy-mene.html.

Для громадян з порушенням слуху забезпечена можливість звернутися на "гарячу лінію" 1539 з допомогою послуги сурдоперекладача, а також гарантована відповідь на звернення у вигляді відеолиста.

Для оформлення звернення на жестовій мові необхідно натиснути на перекреслене вушко в правому нижньому куту екрана, заповнити поля: ім'я, номер телефону, електронну пошту та очікувати на підключення перекладача жестової мови.

Дзвінки на "гарячу лінію" з мережі фіксованого зв'язку Укртелекому, телефонів мобільних операторів Київстар, Vodafone Україна, Лайфсел для заявників безкоштовні.

Звернення приймають працівники Урядового контактного центру за допомогою засобів телекомунікації і направляють у відповідні органи державної влади для вирішення питань по суті та надання відповідних роз'яснень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора