A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Співпраця Бахмутської райдержадміністрації з міжнародною неурядовою організацією «Лікарі світу» буде продовжена

Дата: 23.03.2021 14:50
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов зустрівся з представником міжнародної неурядової організації «Лікарі світу», яка презентувала подальшу спільну роботу по наданню медичної та соціальної допомоги населенню.

На сьогоднішній день ця неурядова організація надає допомогу населенню Бахмутського району, яке проживає на лінії зіткнення, через виїзди лікарів «Мобільної клініки»: акушерів-гінекологів, психіатрів та терапевтів, проводить тренінги для місцевого медичного персоналу, з метою підняття рівня локальної системи охорони здоров'я до відповідних стандартів, займається інформуванням громадськості про кризові ситуації та їхні наслідки, що також є одним з головних пріоритетів організації «Лікарі світу». Ця організація намагається забезпечити дотримання основних прав людини, надати необхідну медичну та соціальну допомогу. Також організацією «Лікарі світу» надавалась допомога лікарям первинної ланки Бахмутського району медичним обладнанням. Під час коронавірусної пандемії для амбулаторій та ФП виділялись дезінфікуючі речовини та маски.

Представник міжнародної неурядової організації «Лікарі світу» анонсувала проведення презентації нового проекту, яка відбудеться у квітні місяці цього року.

Під час зустрічі також були обговорені й інші питання та шляхи їх спільного вирішення і подальшої співпраці та заплановано зустріч з польовим координатором цієї міжнародної неурядової організації на 25 березня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора