A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча нарада голови райдержадміністрації з керівниками структурних підрозділів

Дата: 22.03.2021 16:19
Кількість переглядів: 1306

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів. У нараді прийняла участь голова Бахмутської райради Світлана Кіщенко.

Перед початком наради голова райдержадміністрації представив заступника голови Бахмутської райдержадміністрації Сергія Кальяна, та побажав йому успіхів у подальшій роботі на благо Бахмутського району. До цього призначення Сергій Пантелійович працював заступником голови Костянтинівської райдержадміністрації.

Начальники відділів і управлінь доповіли про стан роботи в структурних підрозділах. Так керівник фінансового органу Любов Бондаренко доповіла про стан надходження коштів до районного бюджету, які значно зменшилися у зв’язку зі змінами в Бюджетному кодексі. Також начальник управління доповіла про стан роботи щодо підготовки фінансових питань на розгляд сесії районної ради. Було вирішено цю роботу продовжити та надати проекти рішень до районної ради до 05 квітня 2021 року.

Начальник відділу з питань розвитку територій, енергетики та захисту довкілля Оксана Сопельник доповіла, що на 2021 рік передбачена субвенція з державного бюджету до бюджету Світлодарської територіальної громади на реалізацію проекту у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України у сумі 6840,0 тис. грн. згідно постанови КМУ від 17.03.2021 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 р. № 1068». Для подальшої реалізації проекту щодо капітального ремонту дошкільного навчального закладу №10 "Веселка". Світлодарській міській раді необхідно до 31.03.2021 визначити кінцевого бенефіціара та подовжити строк дії договору. Голова райдержадміністрації доручив начальнику відділу взяти на контроль підготовку та вирішення цього питання.

Ірина Тишакова – начальник відділу культури, молоді та спорту доповіла про стан передачі об’єктів культурної спадщини до територіальних громад та зупинилась на проблемах заключення договорів на поставку електроенергії об’єктами культури Світлодарської міської ради.

Під час наради Олексій Вікторович доручив начальнику відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури та інфраструктури Ользі Недорізовій доповісти про хід вирішення питання щодо проведення експертизи містобудівної документації «Схеми планування території окремої частини Бахмутського району Донецької області в межах Званівської сільської територіальної громади» та тримати на контролі хід розробки та затвердження генеральних планів м. Часів Яр та с. Званівка Бахмутського району.

В о. начальника служби у справах дітей Наталі Струсь було доручено визначитися з проблемними питаннями по співпраці з громадами і виїхати до Часовоярської міської ради щодо передачі архівних справ та підготувати і підписати договір оренди приміщень з районною радою на 2021 рік

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора