A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У райдержадміністрації відбулась нарада щодо проведення призову на строкову військову службу на території Світлодарської міської територіальної громади

Дата: 18.03.2021 10:21
Кількість переглядів: 577

 

У Бахмутській райдержадміністрації відбулась нарада голови Бахмутської райдержадміністрації Олексія Рослова, у якій прийняли участь заступник військового комісара Бахмутського ОМТЦК та СП Олексій Сергєєнко, Світлодарській міський голова Анатолій Брехунець, головний лікар КНП «Світлодарської багатопрофільної лікарні планового лікування» Геннадій Гуржий та відповідальні працівники райдержадміністрації. Мета наради - недопущення зриву проведення призову на строкову військову службу призовників Світлодарської міської територіальної громади.

Перед призовом на військову службу призовники в обов’язковому порядку проходять медичний огляд військово-лікарською комісією, яка діє при Бахмутському об’єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

У звязку з децентралізацією та створенням територіальних громад повноваження щодо створення таких комісій перейшли до органів місцевого самоврядування територіальних громад.

Для вирішення цього питання, а саме: оплати організації проходження медогляду призовниками, які проживають на території Світлодарської територіальної громади, голова райдержадміністрації доручив Світлодарському міському голові звернутися до Бахмутської міської ради та надати гарантійний лист щодо оплати роботи військово-лікарської комісії, створеної із числа лікарів КНП «Бахмутська  міська лікарня, та передбачити і виділити відповідні кошти із бюджету Світлодарської міської ради.

Згідно з Указом Президента України №71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році», призов громадян України на строкову військову службу буде проведено протягом квітня – червня та протягом жовтня – грудня 2021 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора