A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча поїздка голови Бахмутської райдержадміністрації до населених пунктів на лінії зіткнення

Дата: 16.03.2021 16:45
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов із робочою групою відповідальних працівників райдержадміністрації побував у селищі Травневе Новолуганської сільської ради, яке розташоване на лінії зіткнення.

Під час зустрічі з мешканцями зазначеного населеного пункту голова райдержадміністрації вислухав нагальні проблеми мешканців та надав роз’яснення щодо можливості вирішення цих проблемних питань.

У рамках програми відновлення житлових будинків на території області із залученням підрозділів ГУ ДСНС України у Донецькій області, райдержадміністрацією було опрацьовано питання щодо організації та проведення аварійно-відновлюваних робіт пошкодженого/зруйнованого житла в населених пунктах Травневе та Гладосове, надана консультація щодо отримання грошової компенсації за зруйноване житло.

Жодна людина, доросла чи дитина, яка мешкає на лінії зіткнення на території Бахмутського району не повинна залишитись без підтримки з боку місцевої влади – так вважає голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора